G2E Asia akan menganjurkan ekspo dalam talian, persidangan pada 25 Mei
Toto

G2E Asia akan menganjurkan ekspo dalam talian, persidangan pada 25 Mei

Ekspo Permainan Global (G2E) Asia, pameran dan persidangan perdagangan industri kasino yang berlangsung di Macau, telah mengumumkan ekspo dan https://habanero.work/ persidangan dalam talian, yang akan berlangsung pada 25 Mei. Acara ini direka untuk membantu profesional industri permainan di Asia untuk “menerokai inovasi baharu yang menarik” dalam “era baharu permainan dan hiburan,” kata penganjur dalam satu kenyataan Selasa.

“Ini akan menjadi peluang penglibatan kerana industri bersiap sedia untuk https://livedrawsdy.cc/ pulangan menarik ke Macau dengan G2E Asia akan berlangsung pada Ogos 2021,” kata pengumuman itu.

Pada bulan Januari, penganjur acara berkata edisi 2021 G2E Asia (gambar dalam foto fail) akan ditarik balik ke 17 hingga 19 Ogos termasuk. Acara itu telah dijadualkan pada 25 hingga 27 Mei termasuk.

G2E Asia dianjurkan bersama oleh Reed Exhibitions dan American Gaming Association. Sebelum pandemik Covid-19, pameran perdagangan telah diadakan setiap tahun di Macau sejak 2007.

Edisi 2020 telah ditamatkan dua kali daripada slot Mei yang dirancang, kemudian digugurkan sepenuhnya daripada kalendar tahun itu, disebabkan oleh wabak itu.

Para penganjur menggambarkan ekspo dan persidangan dalam talian G2E Asia sebagai “platform sehenti untuk mempromosikan produk” dan “menjana petunjuk https://livedrawhk.work/ berharga”. Acara dalam talian itu juga termasuk platform padanan perniagaan, dan program perkongsian delegasi perniagaan, untuk “memudahkan” peluang perniagaan baharu melalui mesyuarat yang telah dijadualkan, kata penganjur.